El Campament Reial d’Olot ja està instal·lat i seguirà a la Plaça Clarà fins dissabte

Des d’aquesta mateixa tarda i fins dissabte, torna a la plaça Clarà d’Olot el Campament Reial. Un campament que no li falta mai cap detall: tendes per arrecerar-se del fred; llums per poder veure-hi de nit, catifes perquè els seus hostes estiguin còmodes… i es que el proper dia 5 de gener arriben a tota la Garrotxa Ses Majestats els Reis Mags d’Orient i ells i tot el seguici reial s’instal·laran a la plaça fins a la cavalcada. Els operaris i el grup d’atretzistes ja estan acabant d’ultimar els preparatius per a la seva arribada. Milers de detalls omplen la carpa de l’encarregat del temps, la zona de cuina, el banquet, el fanalet i la carpa de la caramelera i el carboner.

Enric Porta, Artiludic: Muntem tenda per tenda, la brigada munta les estructures grans i nosaltres les decorem. Tenim diversos elements que reciclem cada any i d’altres que són nous. Ens dediquem a això a muntar-ho tot al seu lloc i deixar-ho ben bonic. 

Enguany se seguirà el mateix mètode d’entrada que l’any passat. Una entrada per torns amb la prèvia adquisició d’un tiquet que evitarà les llargues cues que es produïen. Les franges horàries seran a les 6, les 7, les 8 i les 9 del vespre.

x