El futur de Natalio a la UE Olot segueix a l’aire en ple mercat d’hivern

Raúl Garrido, entrenador UE Olot: Natalio és un jugador que va tenir molt aparició els 10, 11 primer partits. Va tenir el seu moment, amb molt continuïtat, i ara li toca a altres jugadors, i el mercat està obert, perquè el club estudiï si pot fer alguna cosa o no.

Han passat 10 dies d’aquestes paraules de Raúl Garrido sobre el futur de Natalio. Un futur, a dia d’avui, encara incert, immersos en ple mercat d’hivern. En una entrevista a l’Esportiu, el director esportiu Sergi Raset reconeixia que l’arribada del davanter valencià havia d’aportar gols. Fins al moment en suma un en 15 partits jugats, tot i que també és cert que en només 10 d’aquests 15 ha jugat més de 45 minuts.


Sobre les possibilitats d’una possible marxa de Natalio, Raúl Garrido reconeixia, tot i així, comptar amb la totalitat de la seva plantilla per aquest 2020.

Raúl Garrido, entrenador UE Olot: Compto amb tots. Una cosa és que després, el club estudiï el mercat o si algun jugador vol canviar d’aires…

Passades les festes, i amb la tornada als entrenaments, dies claus per conèixer si el futur de Natalio estarà a prop o lluny de la capital garrotxina. Serà el moment de negociar als despatxos.

Pel que tracta a allò estrictament esportiu, l’equip ja pensa en el partit contra l’Andorra, que en cas de victòria, els tornaria enfilar a la classificació i aconseguiria una primera volta històrica.

x