El Santuari de la Mare de Déu del Collell acull l’Aplec del Ninou amb la missa oficiada pel bisbe Francesc Pardo

L’Aplec del Ninou ha tornat a omplir, un any més, el Santuari de la Mare de Déu del Collell. Més d’un centenar de persones van donar la benvinguda a l’any nou assistint a aquesta cita que coincideix amb la Jornada Mundial de la Pau.

L’ambient assolellat va acompanyar la jornada, que va començar a les dotze del migdia amb una missa oficiada pel Bisbe de Girona, Monsenyor Francesc Pardo. El Bisbe ha assegurat que aquesta és una cita a la que assisteixen desenes de persones, arribades de tot arreu, amb la voluntat de participar al primer aplec de l’any nou.
Així mateix, Monsenyor Francesc Pardo ha explicat que la importància de l’Aplec del Ninou és, entre d’altres, que se celebra el primer dia de l’any i es fa en el Santuari de la Mare de Déu del Collell, un espai entranyable per molts. Amb aquesta primera homilia de l’any, també es pot fer una reflexió sobre tot el que s’ha deixat enrere i pensar en el que pot venir en el futur.
Després de l’ofici solemne, en el que es va fer la benedicció i presentació dels infants a la Mare de Déu, els assistents es van traslladar a l’exterior del Santuari, on la Cobla La Principal de Banyoles va amenitzar la jornada amb un repertori de sardanes. L’Aplec es va acabar amb un dinar de germanor.

x