Cap de setmana per recuperar partits ajornats

El derbi de Segona Catalana entre el Sant Jaume de Llierca i el Bosc de Tosca s’ha hagut de suspendre diversos cops aquesta temporada; s’havia de jugar a la jornada tres, però després de diverses dates ajornades al final tot indica que tindrà lloc aquest dissabte dia 4 de gener, a partir de les quatre de la tarda. A la classificació, els dos equips ocupen posicions capdavanteres, i el Bosc de Tosca podria assaltar el segon lloc en cas de victòria, mentre que el filial olotí necessita els tres punts per revertir dues derrotes consecutives.

Però no són els únics equips de la comarca que jugaran aquesta setmana; a la Tercera Catalana, el Sant Roc viatja fins al camp del perillós Fontcoberta, dissabte a dos quarts de dotze del matí. Els olotins encara no saben què és guanyar aquest curs, i compta els últims cinc partits amb derrota. I a la Quarta Catalana hi ha el duel entre el Garrotxa i el Montagut: es tracta d’un cas curiós, ja que les circumstàncies poden fer que sigui un duel pel liderat de la categoria. Perquè així sigui, el Garrotxa ha de guanyar primer al Cornellà dissabte a les 12; llavors, tots dos equips estarien en disposició de ser els primers en cas de victòria, en el partit que es disputarà diumenge a les dotze del migdia.