Centenars de persones omplen el Campament Reial d’Olot en la seva primera jornada

Ahir a la tarda van obrir-se les portes del campament reial d’Olot. A l’entrada els esperava el mag, un personatge que ha tornat enguany al campament.

Els guies, escollits expressament des de l’Orient, han estat els encarregats de fer un itinerari màgic a tots els nens i nenes que s’acostaven tímids a la plaça. Un recorregut d’aproximadament 20 minuts que ha passat per les diverses carpes dels personatges reials com ara l’Home del temps, la Caramel·lera o el Carboner.

Caramel·lera, seguici reial: Jo sóc la caramel·lera i sóc la que m’encarrego de fer les llaminadures, faig el carbó dolç, les piruletes… totes les coses bones que els nens estan esperant per al dia de Reis.

Carboner, seguici reial: Jo sóc el Carboner, i tots els nens que no es porten bé els porto carbó de veritat.

Per acabar tots els nens i nenes han entregat les seves cartes als patges, que alhora les entregaran a Ses Majestats que arribaran a Olot diumenge, perquè puguin entregar durant aquella mateixa nit tots els regals que els han demanat els més menuts. D’aquests, n’hi ha de tots colors des de joguines fins a alguns que són una mica més difícils d’aconseguir.

Visitar el seguici reial és emocionant, tant que de vegades et deixa sense paraules.

Al final, un recorregut on el temps es para i la il·lusió es reflexa a les cares tan dels més petits com dels que ja no ho són tant.