Els programes ocupacionals de l’Ajuntament d’Olot permeten inserir 46 persones

L’Ajuntament d’Olot torna a obrir la convocatòria per acollir-se als Plans d’Ocupació cogestionats amb el Servei d’Ocupació de Catalunya, on es contractarà durant un mínim de sis mesos a 46 persones en cinc programes diferents, totes elles realitzaran treballs de manteniment i millora de la ciutat.

Estanis Vayreda, regidor Promoció de la Ciutat Aj. Olot: Aquests com deia són uns programes que ens ajuden molt a continuar mantenint aquestes bones dades, especialment per aquests col·lectius que ens costen més d’inserir, són programes molt a mida i ens ajuden a mantenir aquests serveis a les Mates, per on passen centenars de persones cada any.

‘Enfeina’t’ està adreçat per a persones amb una situació d’atur de llarga durada, el programa de ‘Garantia Juvenil’ a joves que han acabat els seus estudis, ‘Treball i Formació’ a persones que es troben en risc de caure en una situació d’atur prolongada i de més de 45 anys, a banda de poder gaudir d’una formació, ‘Ubica’t’ permet que persones amb dificultats per trobar feina rebin assessorament i ‘Treball als Barris’ ofereix la possibilitat de contractar personal per a tasques diverses adreçades al manteniment de la ciutat.

Laura Darné, Servei d’Ocupació Mas les Mates: Si hem fet un bon treball nosaltres després podem vendre la seva candidatura amb més consistència perquè coneixem a la persona i després sinó també els fem un acompanyament, però sí que és cert que després molts d’ells tenen la oportunitat d’entrar a una empresa ordinària.

Amb aquests programes l’Ajuntament d’Olot pretén impulsar noves polítiques que permetin inserir més persones que es troben a l’atur.

x