La Cavalcada de Reis a Olot i a diversos pobles de la Garrotxa es podrà seguir diumenge a Olot TV a partir de les 19h

Com en els darrers anys, vostès tindran la possibilitat de seguir la Cavalcada de Reis en directe a Olot Televisió. Aquest any, però, no només podran veure la cavalcada d’Olot, sinó també la d’altres municipis garrotxins. El programa especial de la Cavalcada a la Televisió de la Garrotxa començarà diumenge a les 7 de la tarda des del centre d’Olot.

Un cop els Reis hagin arribat als seus trons, al Firal petit, al voltant de 2/4 de 9 del vespre, Olot Televisió iniciarà un recorregut per les cavalcades d’alguns dels municipis de la Garrotxa, un desplegament sense precedents a la comarca que podran seguir a Olot Televisió. El programa es podrà veure novament el dia de Reis, el 6 de gener, a partir de les 10 del matí.

x