L’Olot visita el camp de l’Andorra amb l’objectiu de guanyar i completar la seva millor primera volta de la història

Amb l’objectiu de completar la millor primera volta de la història del club la Unió Esportiva Olot visita aquest diumenge a partir de les 12 del migdia a l’Andorra, a la 19a jornada de lliga.

Un Andorra nouvingut a la categoria però què és quart a la taula, amb noms coneguts i sense saber, encara, el què és perdre un partit a casa aquesta temporada.

Raúl Garrido, entrenador UE Olot: Tenen una idea de joc molt clara, bons jugadors, ambició per progressar en la competició, no ha perdut a casa i és quart. Sembla que Forgas està lesionat i no podrà jugar, però tenen Casadessús, Moha Keita, Riverola… en podríem dir molts. Però jo crec que el perill és l’equip, la idea.

L’Andorra és també un dels clubs de la categoria amb què més mitjans compte per desenvolupar el seu treball. Tot i així Garrido creu sense treball i una idea de joc clara no estarien aconseguint el que estan assolint fins al moment.

Raúl Garrido, entrenador UE Olot: Tenen un mèrit enorme. És veritat que tenen aquesta injecció que et facilita poder fer  la feina, però s’ha de fer, i ells ho estan aconseguint, a través d’una idea que m’agrada.

Els olotins viatjaran sense Carles Mas i Blázquez, encara lesionats.

Deixa un comentari