L’Olotx2 es celebrarà del 14 al 16 de febrer amb la meitat de pressupost i canvis en la promoció

El 2020 l’Olotx2 tindrà lloc finalment entre el 14 i el 16 de febrer, després d’haver-se anunciat que es suprimiria per retallar la partida de promoció econòmica del pressupost de l’Ajuntament d’Olot. La pressió de l’Associació d’Hostalatge, de Comerciants de la ciutat, dels Placers de la Plaça Mercat i de Turisme Garrotxa han fet incorporar de nou la iniciativa al calendari; i és que molts dels implicats ja havien previst quina oferta farien durant el cap de setmana de l’Olotx2.

Gerard Xifra, President de l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa: “Varem creure que al final el més important és el que oferim els establiments, i crèiem interessant salvar-ho.”

Jordi Rovira, President Associació Comerciants Olot: “Donar un atractiu al mes de febrer, fluix de vendes, i estem tots a una per ratificar el nostre interès en l’Olotx2”

L’Olotx2 es podrà dur a terme amb la meitat del que costava en darreres edicions: el consistori hi aportarà 10.000 euros, un terç del què hi posava. 5.000 euros més s’estalviaran amb el treball dels tècnics de les entitats en tasques de promoció.

Estanis Vayreda, Regidor de Promoció de la Ciutat de l’Ajuntament d’Olot: “Reduirem una part de la promoció en alguns mitjans, incrementant la presència a les xarxes socials. I una de les tasques de promoció que teníem externalitat a una empresa externa ho assumiran les mateixes entitats.”

L’Olotx2 té la intenció de renovar-se de cara al 2021, amb la mateixa dotació d’altres anys. Les reserves es podran començar a dur a terme a partir del 27 de gener al web de la iniciativa.

 

 

x