L’EF Garrotxa goleja el Cornellà de Terri en una segona meitat amb poca intensitat dels visitants (6-1)

L’Escola de Futbol Garrotxa ha golejat dissabte al matí l’Agrupació Esportiva Cornellà de Terri en el partit ajornat corresponent a la 12a jornada de lliga de Quarta Catalana. El conjunt local ha ofert un joc molt seriós i amb una molt bona solidesa defensiva. El Garrotxa s’ha avanat ben aviat, al minut 13, gràcies a una diana que ha rematat Adrià Andurell. Tot i això, el Cornellà de Terri no es volia deixar vèncer i dos minuts després, ha provocat un penal que Jordi González ha transformat per empatar el partit. Xavier Badosa, del Garrotxa, ha aconseguit tornar a desequilibrar la balança a la mitja hora de joc. Andurell ha tingut l’oportunitat de fer el tercer abans del final de la primera part, però la pilota ha marxat per sobre de la porteria del Cornellà.

La represa ha sigut una història completament diferent. La poca intensitat defensiva dels visitants ha marcat l’eix central de la segona meitat. Andurell, ara sí, ha pogut marcar el tercer del Garrotxa, després d’una bona jugada conjunta. Els minuts anaven passant, però al Garrotxa li faltava finalització, que ha trobat al 74′ i al 76′, amb dues dianes de Prabhjot Singh. A tres minuts del final del matx, Sambala Dambala ha col·locat el definitiu 6-1 en el marcador, en una important victòria de l’Escola de Futbol Garrotxa.

Dani Torres, entrenador Escola de Futbol Garrotxa: “El Cornellà és un dels equips que sembla ser que estarà a dalt, perquè tenen un equip molt competitiu, de grans jugadors. Encara que avui no els hi ha sortit gaire bé la cosa. Però ens han ficat molt complicat la primera part. Ha sigut molt igualada. A la segona part, nosaltres hem pogut aconseguir una distància més àmplia i el partit s’ha trencat”.

 

Pep Risco, entrenador AE Cornellà de Terri: “Sabíem que més o menys aquest partit podia anar sobre aquesta dinàmica. Hem intentat tallar-ho, però no hi ha hagut manera. La majoria eren juvenils, que han pujat tots junts, es coneixen. Jo crec que això és important sobre un equip de tenir una dinàmica de molts anys junts”.

L’Escola de Futbol Garrotxa ocupa, de moment, la tercera posició de la classificació i rebrà demà la Penya Esportiva Montagut, en un partit vital per a les aspiracions dels dos conjunts.