Comença una campanya de rebaixes amb bones perspectives per l’Associació de Comerciants

Molts consumidors han pogut beneficiar-se avui dels descomptes que han fet els comerciants en el primer dia oficial de la campanya de rebaixes. Fins el proper set de març, les botigues vendran els seus productes a menor preu de l’estipulat en un inici. L’Associació de Comerciants d’Olot té bones perspectives sobre la campanya, després d’uns últims mesos negatius per les seves vendes.

Jordi Rovira, president Associació Comerciants d’Olot: “Venim d’una campanya fluixa davant l’hivern pel poc fred. Estem preparats, per la bona oportunitat que tenen els consumidors. Ara trobaran uns descomptes determinats, que s’aniran augmentant.”

Segons l’entitat, els consumidors esperen l’arribada de les rebaixes tot i que el seu inici es vegi diluït davant la influència del comerç per internet i el pes de les multinacionals.

Jordi Rovira, president Associació Comerciants d’Olot: “Encara que hi ha comerços que hagin començat més aviat, el 7 sempre hi ha un bon inici de gener. Fins el 7 de març trobaran els articles adequats.”

La campanya s’ha iniciat amb descomptes entre el 30 i el 50%, a l’espera que augmenti en els propers mesos.