El CF Sant Jaume s’emporta la victòria del derbi garrotxí davant del CEF Bosc de Tosca (1-0)

El derbi de Segona Catalana entre el Sant Jaume i el Bosc de Tosca es va decantar a favor dels jugadors de Toni Sànchez. Dani Ruvirola va marcar l’únic gol del partit al minut 28.

Un dels partits amb més expectació de la temporada. Un Sant Jaume – Bosc de Tosca que va omplir la Zona Esportiva del municipi de centenars d’espectadors. L’equip local va aconseguir emportar-se els tres punts en el derbi davant el Bosc de Tosca en un partit igualat i amb poques ocasions de gol. El Sant Jaume va sortir sabent el que es jugava. Ibrahim Ahiayouch va tenir la primera amb una rematada de cap que va marxar fregant el pal de la porteria de Sergi Grabalosa. El Bosc de Tosca intentava mantenir la possessió, però el Sant Jaume mantenia una bona defensa. El partit es va trencar al minut 28, amb una bona internada del lateral dret, Roger Cervera, que va centrar perquè Dani Ruvirola pogués engaltar-la des de la mitja lluna.

La segona meitat va continuar sent igualada. Els dos equips, molt cautelosos, van intentar crear perill, però amb poca sort i el matx no va gaudir de gaires ocasions de gol. Jan Miquel Salavedra va fer canvis intentant aportar una mica més d’ofensivitat al joc visitant, però no va obtenir recompensa. El Sant Jaume va poder sentenciar en l’última jugada del matx, però el pal va impedir el segon dels jugadors entrenats per un Joan Sánchez, que va valorar així la victòria.

Joan Sánchez, entrenador CF Sant Jaume de Llierca: “Crec que nosaltres, en el global del partit, hem tingut més ocasions. A més, al final del partit, un pal que podria haver sigut el 2-0. Molt content. És una jornada que fa temps hauríem d’haver jugat i són tres punts més que ningú suma. Som els únics”.

Jan Miquel Salavedra, entrenador CEF Bosc de Tosca: “Sap greu pels jugadors, perquè han fet un gran treball. Jo crec que ens mereixíem alguna cosa més que no pas la derrota. Però bé, això és futbol. A vegades ens toca ballar la més lletja i avui ens ha tocat això. Seguir treballant, això és molt llarg, encara queda molt. Intentarem seguir puntuant el pròxim partit”. L’entrenador del Bosc de Tosca també va afegir que, sobretot, va “marcar molt l’efectivitat”.

El Sant Jaume rebrà la Unió Esportiva Tossa durant la pròxima jornada i, d’altra banda, el Bosc de Tosca també jugarà a casa seva, en aquest cas, davant el Club Deportiu Malgrat.