El Cor Cantàbile, la Coral Càrmina i l’Orquestra Terrassa 48 interpreten la Missa en si menor de Bach durant el Concert de Nadal, a Olot

El Teatre Principal d’Olot es va omplir aquest dissabte en motiu d’un dels actes més tradicionals del Nadal olotí: el Concert de Nadal, enguany a càrrec de Cantàbile Cor de Cambra d’Olot, la Coral Càrmina de Barcelona i l’Orquestra de Cambra Terrassa48, que van interpretar per a la ocasió la Missa en si menor de Johann Sebastian Bach.

Quim Térmens, Orquestra Cambra Terrassa 48: Una de les últimes obres que ell va estar molt de temps recollint diferents fragments de diferents obres que ell va anar escrivint. I també és maco en el sentit que les persones podran passar una estona agradable, remenant les seves emocions, perquè aquesta música les fa remenar, és enriquidor. Per tant, a tres bandes i encantadíssims que això sigui així.

El seguit de peces que conformen aquesta missa van ser declarades l’any 2015 Patrimoni Mundial per la Unesco.

Deixa un comentari