La guanyadora del sorteig de l’Associació de Comerciants es gasta els 2.000 euros pels comerços adherits

Així entrava Irene Ayats, la guanyadora del sorteig de l’Associació de Comerciants, a les botigues del centre d’Olot. I es que després de la resolució del sorteig de l’Associació la guanyadora dels 2.000 euros va dur a terme el recorregut per les botigues per tal de gastar els 10 vals que li van ser lliurats. Acompanyada de tota la família, la guanyadora va tenir dues hores per gastar tots els vals als comerços adherits a la iniciativa.

Durant el matí, la guanyadora va començar a preparar el seu recorregut que va escriure en una llista que durant la tarda anava seguint per tal de tenir temps suficient d’arribar a totes les botigues.

Irene Ayats, guanyadora: Si que hi ha una mica de recorregut perquè clar, en dues hores… a veure si podem arribar a 12 o 13 botigues.

La iniciativa, cada any compta amb més participació que l’any anterior. Enguany han comptat amb un total de gairebé 30.000 butlletes lliurades. En aquesta ocasió, l’Irene ha estat l’afortunada que aquest Nadal ha rebut un bon regal per part de l’Associació.

x