L’Olot cau davant l’Andorra en la seva estrena aquest 2020 (1-0)

La Unió Esportiva Olot ha caigut per un gol a zero davant l’Andorra aquest diumenge a la 19a jornada de lliga al grup tercer de la segona divisió B.

La primera part ha estat igualada, amb arribades per part dels dos equips. L’ocasió més clara dels olotins l’ha tingut Killian al minut 4 en un u contra u davant el porter, però que malauradament no ha pogut transformar. Arnau Comas ha hagut de ser substituït només començar el partit per lesió al peu, a l’empenya, que ja portava arrastrant de feia dies. Mica en mica els locals han despertat i han situant el matx al seu terreny. La clau, però, ha estat al minut 45, a les acaballes de la primera part, quan Moha Keita ha aconseguit un gol per l’Andorra que ha suposat un cop mental pels de Raúl Garrido, que han vist com se n’anaven al descans per sota en el marcador després d’uns 45 minuts, com a mínim, igualats.

A la segona part l’Olot ha sortit amb ganes, però mica en mica s’ha anat desdibuixant i els minuts han anat passant sense que aconseguissin res. Un a zero per l’Andorra que deixa a l’Olot a la mitja taula amb 25 punts al final de la primera volta.

El proper partit dels de Raúl Garrido serà el dimecres 15 de gener al camp de l’Ebre (16h), que ha estat traslladat entre setmana donat que els aragonesos tenen partit de copa, de manera que els olotins tindran 10 dies sense partit. El dia 19, però, tornaran a tenir partit de lliga, a casa davant el Cornellà (12h).

 

Foto: Unió Esportiva Olot