Paqui Lopera, Miquel Bosch, Eva Espunya i Dolors Bartrina són els guanyadors del sorteig de Nadal de la Plaça Mercat d’Olot

Aquest migdia s’han donat a conèixer els guanyadors del sorteig de Nadal de la Plaça Mercat d’Olot, ‘Aquest Nadal, el tió t’omple el sarró’. Dues mans innocents han estat les encarregades de treure les 4 butlletes guanyadores, de les més de 20.000 que hi van participar. Paqui Lopera, d’Olot; Miquel Bosch, d’Olot; Eva Espunya, de Riudaura; i Dolors Bartrina, també d’Olot, han estat els agraciats, que podran gastar-se amb un límit de 3 mesos els 500 euros que han guanyat cadascun d’ells a les 21 parades de la plaça Mercat d’Olot.

Jordi Vilarrasa, president Placers Plaça Mercat Olot: Contents que la gent hagi pogut participar en aquests 4 premis de 500 a gastar aquí a la Plaça Mercat, i els 21 placers felicitem aquests 4 guanyadors.

Dolors Bartrina, guanyadora del sorteig: Com que no he tingut Reis, són els millors Reis que he tingut. Estic contenta, molt contenta. Com que la meva afició és cuinar i menjar, mira si faré! En tindré per fer de tot.