Ses Majestats els Reis d’Orient i tota la seva comitiva es van deixar veure per diversos pobles garrotxins

I a banda d’Olot, Melcior, Gaspar i Baltasar també es van deixar veure en una vintena de municipis de la comarca. Olot Televisió va fer un seguiment per diversos pobles garrotxins, que es pot veure a la carta aquí, per seguir cavalcades ben diverses però amb un denominadors comú: la màgia i la il·lusió.

A un dels primers llocs de la comarca que van arribar els Reis va ser a la Vall de Bianya. Se’ls va veure passar per l’Hostalnou tot dirigint-se pel centre cívic, on es va fer la rebuda tot berenant farro i xocolata.

A Sant Joan les Fonts van baixar de la Serra de Vivers, van travessar el poble i es van dirigir al Monestir Romànic, on es va fer la tradicional adoració al Nen Jesús.

A Les Planes d’Hostoles Mecior, Gaspar i Baltasar van arribar pel barri del Jonquer, es van desplaçarà per la carretera principal, plegada de nens i nenes amb fanalets i es van dirigir cap al centre del poble, on es va fer la rebuda.

Una de les imatges més icòniques es va poder veure a Besalú, amb els tres Reis Mags travessant el Pont Medieval i recorrent el casc històric del municipi.

A Sant Jaume un castell de focs va anunciar l’arribada dels Reis. Aquests van recórrer el poble i van anar fins a l’església, on el grup de teatre El llumí va recitar-los-hi un poema.

Finalment, a la Vall, van arribar per Sant Esteve d’en Bas pels volts de dos quarts de set de la tarda i a Les Preses mitja hora més tard. Petits i grans els els van esperar a l’església de Sant Pere i els van poder anar a saludar al Centre Cultural.

x