El PE Montagut aconsegueix guanyar l’EF Garrotxa en un partit molt igualat (1-2)

L’EF Garrotxa no va aconseguir emportar-se el derbi davant el PE Montagut en un partit que es va desequilibrar durant la segona meitat. El Montagut va començar el matx de manera molt intensa i es va avançar al minut 3 amb un gol d’Eric Capdevila. Tot i això, l’alegria els va durar poc als visitants, perquè al minut 11 el Garrotxa va provocar una falta davant l’àrea que va aprofitar per empatar el partit. Els jugadors se’n van anar als vestidors amb l’1-1 en el marcador.

La represa va ser molt igualada. Els dos conjunts no van crear gaires ocasions de gol, fins que Nil Masó, al 56′, va tornar a avançar els visitants amb una bona rematada que va superar Guillem Caravaca. A partir d’aquí, el Montagut va obrir molt més el joc i va aconseguir trobar més espais. De fet, va gaudir de bones ocasions per sentenciar el derbi, però no va ser així i el partit es va mantenir igualat fins al final.

Josep Oller, entrenador PE Montagut: “Jo quan hi ha partits així, que veus que tothom treballa, en un partit complicat i que tothom s’implica defensant i corrent, i vens amb tres juvenils com hem vingut i treus un resultat d’un bon camp com és aquest”.

 

Dani Torres, entrenador EF Garrotxa: “Han sigut només 24 hores i un partit molt disputat. Ahir vam tenir un partit molt difícil i vam fer un esforç físic molt gran. Avui ha passat factura. Nosaltres hem competit, ells també. Ells també, ells tenen un bon equip, tenen jugadors que marquen diferències a dalt”.

L’EF Garrotxa rebrà el Club Futbol Ripoll durant la pròxima jornada i el PE Montagut visitarà el camp de la Unió Esportiva Sant Miquel Campmajor.

Deixa un comentari