Una quarantena de persones es concentren davant els jutjats d’Olot en suport a una presumpta agredida

Als Jutjats d’Olot hi ha oberta en aquests moments la instrucció d’una denúncia d’agressió sexual. Aquest matí, però, ha tingut lloc un judici per injúries lleus contra la mateixa noia, acusada pel denunciat, una sessió que se celebra abans de resoldre si hi va haver agressió o no. Per aquest motiu, una quarantena de persones s’ha concentrat davant els jutjats, convocades pel col·lectiu feminista 8M Garrotxa. La unió d’entitats no vol qüestionar el relat de la jove, però considera greu que primer es jutgi el cas d’injúries respecte el d’agressió.

Aigua Cabeza, membre coordinadora 8M Olot: Les entitats han de donar suport a les dones que s’atreveixin a denunciar. És molt greu que primer hi hagi el judici per calumnies; òbviament es veu qüestionada de forma prèvia. Es dóna més importància d’aquest fet respecte l’altre.

Segons l’advocat del noi, primer es va presentar la denúncia per injúries respecte la de la presumpta agressió sexual. El judici ha quedat ajornat fins al 22 de gener per l’absència d’un testimoni de l’acusació.