7.000 persones passen per la pista de gel d’Olot, un 20% més que l’any passat

La pista de gel d’Olot ha tancat les seves portes aquesta temporada amb gairebé 1.500 usuaris més que l’any passat, gairebé un 20%. Des de l’àrea de promoció de la ciutat, creuen que és una proposta lúdica que cada any dinamitza el centre de la ciutat.

La pista de gel d’Olot ja ha tancat les seves portes. Ho ha fet amb gairebé 7.000 usuaris, 1.500 més que l’any passat. A aquestes xifres s’hi han sumat, com a novetat, els 500 alumnes dels centres escolars de la ciutat que ho han fet gratuïtament i el centenar de jugadors de diversos clubs esportius, unes iniciatives que es repetiran l’any vinent.

Estanis Vayreda, regidor Promoció Ciutat Aj.Olot: Es un espai que ens ajuda molt. No només perquè la gent s’ho passi bé per Nadal sinó per dinamitzar tot el que és la zona comercial del centre.

Alguns grups de l’oposició consideren que la pista de gel no és una prioritat a la ciutat i que s’haurien de buscar opcions alternatives més sostenibles. L’equip de govern assegura que l’impacte medioambiental és molt mínim tot i que de cares als pròxims anys valoraran alternatives.

Estanis Vayreda, regidor Promoció Ciutat Aj.Olot: Hem de recordar que és una pista que tot el consum elèctric és energia 100% verda, a la nit els compresors estan aturats i el consum d’aigua és molt més petit que el consum que pot tenir una piscina a l’estiu. L’impacte medioambiental no és molt important, fem activitats a la ciutat durant l’any amb molt més impacte medioambiental que pas la pista de gel.

La pista de gel és una iniciativa de DinàmiG i forma part de la programació nadalenca d’Olot des del 2011. La pista, té un cost total de 44.000 euros, 10.000 dels quals finança l’Ajuntament.

Estanis Vayreda, regidor Promoció Ciutat Aj.Olot: Tant els comerciants com el sector de la restauració, ens diuen que és un equipament de molta dinamització. Realment l’impacte i el resultat que té, pel cost que acaba tenint per l’ajuntament, el resultat és molt positiu.

Deixa un comentari