El CN Olot presenta els nous espais de la tercera fase de les obres de millora

La tercera fase de les obres de remodelació del Club natació Olot ja està llesta pels seus socis i funciona aquests dies. Es tracta d’una piscina d’ensenyament, el nou gimnàs i dues sales d’activitats dirigides. Amb les noves instal·lacions, el club també ha augmentat el nombre de monitors i d’activitats a fer.

El Club Natació Olot ja ha posat al servei dels seus socis els darrers espais corresponents a la tercera fase de les obres de millora a les seves instal·lacions. Es tracta d’una piscina d’ensenyament que serveix, entre altres coses, per practicar-hi aquagym i la zona del gimnàs.

Glòria Fuentes, Coordinadora Àrea Fitness i activitats dirigides del CN Olot: Consisteix en una piscina nova on fem els aquagym i els aquahits. També consta d’una sala de fitnes i musculació on tenim espai per la maquinària, una zona de pes lliure i una zona per fer abdominals, planxes, etc.

A banda dels nous vestidors i lavabos adaptades per a persones amb mobilitat reduïda, un altre de les zones que estrenen aquests dies al club són dues sales d’activitats dirigides, on s’hi pot practicar cycling, pilates, zumba, ioga i noves activitats, que serveixen ampliar la oferta, com steeps.

Glòria Fuentes, Coordinadora Àrea Fitness i activitats dirigides del CN Olot: És un espai nou. La sala dirigida l’hem millorat en qualitat de so i en llum, ja que tenim un sistema d’il·luminació per poder donar les classes més atractives o potents. El material també és tot nou.

El Club també ha ampliat el nombre de monitors per dur a terme les diverses sessions. Una altra de les novetats de les noves sales és el sistema d’auto refrigeració, que permeten mantenir, segons el club, l’espai sec, sa i net.