La Unió Esportiva Olot celebra 100 anys d’història

100 anys d’història d’un dels clubs esportius més emblemàtics de la capital garrotxina. La Unió Esportiva Olot començarà els actes del centenari el proper dissabte 1 de febrer amb un sopar, i serà aquell mateix dia quan s’explicaran la resta d’actes que tindran lloc durant aquest any.

La Unió Esportiva Olot està de celebració, i és que el club celebra 100 anys d’història i ho farà amb diversos actes que tindran lloc durant aquest any. El primer d’ells i el que serà el tret de sortida, és un sopar que es durà a terme el proper dissabte 1 de febrer al Restaurant La Deu, i on tothom hi està convidat.

Carles Llorens, comissió Centenari UEO: Fem una crida que tota la gent que ha estat vinculada a la història del club hi sigui, directius, jugadors, seguidors, tothom. I al mateix temps també ho plantegem com un homenatge als fundadors.

Per coordinar els diversos actes que aniran succeint posteriors al sopar s’ha creat una comissió liderada per Carles Llorens, autor del llibre dels 75 anys, juntament amb quatre ex jugadors; Florenci Lluís, Josep Maria Fabregó, Pep Solés i Abel Solé, a banda de la periodista Anna Diago i la directora de l’Arxiu Comarcal de la Garrotxa, Anna Bonfill.

Joan Agustí, president UEO: Per fer una fidel interpretació dels 100 anys, perquè els últims 15 anys que són els que hem viscut nosaltres o els últims 25 anys no tinguessin una influència massa decisiva, perquè es pogués parlar de tots i cadascun dels 100 anys que han definit la història del club ens va semblar que havíem de crear una comissió i la tenia que liderar en Carles Llorens.

La comissió ha avançat que no es revelaran els actes posteriors al sopar fins el mateix dia del convit, esdeveniment que per un preu de 25 euros recrearà un banquet de l’any 1921 i on s’oferirà també una representació dels fundadors i jugadors més emblemàtics per encetar el que serà un any ple de celebracions.