Aquest diumenge torna la Marxa Nadalenca a Olot amb tres modalitats

Tot i que les festes de Nadal ja han acabat, a la Garrotxa no es dona per finalitzat fins que té lloc la Marxa Nadalenca organitzada per l’Associació de Veïns del Barri de Sant Francesc amb la col·laboració de Càritas Garrotxa, entitat a la qual es destinarà un euro de la inscripció de cada participant per combatre la pobresa a la comarca.

Joan Peláez, membre junta Càritas Garrotxa: El destí d’aquests diners que recollim, que això és el més important, és per al nostre treball de fer front a la pobresa que existeix a la comarca, que recordem que un 10% de les persones habiten aquí estan ratllant la pobresa.

Aquesta serà la dotzena edició de la marxa i tindrà lloc aquest diumenge amb sortida des de la Plaça Catalunya amb tres modalitats diferents.

Olivier Domanico, director tècnic marxa nadalenca: Perquè tenim una marxa de 7km, la cursa també de 7km i aquest any s’intenta reiniciar el projecte de la passejada o marxa solidària amb la gent gran i la gent amb mobilitat reduïda.

Ja és possible inscriure’s per un preu de set euros al web de la marxa o el mateix dia de la cursa per nou euros i de la mateixa manera que en les darreres edicions es concedirà un premi especial a la millor disfressa.