El cicle de Volcans i Territori comença aquest divendres amb la projecció d’un documental

Aquest divendres al vespre arrenca el cicle Volcans i Territori, que organitzen conjuntament l’empresa Tosca Serveis Ambientals, la Fundació Volcano Active i l’Institut de Geofísica Unitat Michoacán de la Universitat de Moreia, la UNAM, a Mèxic.

Ho fa amb la projecció del documental “Paricutín. Al otro lado”, un treball sobre com afecten a les persones les erupcions d’aquest volcà de l’estat mexicà de Michoacán, considerat una de les meravelles naturals de la terra. La presentació té lloc avui a les set del vespre a l’Espai Teuleria de Tosca, situat al número 2 del carrer Madrid,  a càrrec del vulcanòleg olotí Xavier Bolós, científic de la Unam i codirector del documental. Els organitzadors del cicle han previst diverses activitats de petit format  sobre els volcans al llarg d’aquest 2020.

 

Deixa un comentari