Hora de Joglar s’acomiada per iniciar un nou projecte musical

Neix un nou grup musical a la Garrotxa. Alguns dels integrants de la banda Hora de Joglar d’Argelaguer han creat Kozama, un projecte que vol diferenciar-se de l’anterior, amb un so més urbà i electrònic, però que manté el caràcter festiu. El seu primer treball veurà la llum aquest 2020.

Després de sis anys i dos discos, que els han portat per escenaris d’arreu de Catalunya, el grup d’Argelaguer Hora de Joglar ha anunciat a través de les xarxes socials el tancament d’una etapa.

Aniol Nebot, membre Hora de Joglar i Kozama: Vam prendre la decisió que necessitàvem fer un repòs, hi ha hagut una sèrie de canvis que ens van portar a crear música, ens hem deixat portar i això ha suposat que el projecte canviï. Hem tingut la sort de tocar a gairebé tots els festivals de Catalunya. Ens ha portat una gran experiència i conèixer molt el sector català.

El comiat d’Hora de Joglar suposa el naixement d’un nou projecte musical, Kozama, que conserva la majoria d’integrants de la banda i suma dues noves veus, una d’elles femenina. Musicalment, han volgut conservar el caràcter festiu i enèrgic que els caracteritza, però amb un so totalment diferent.

Mika Lecuyer, membre Hora de Joglar i Kozama: L’estil canvia totalment, ens hem transformat i hem treballat noves influències. Hem fet algo molt més soul, bastant de hip hop, molt anglès perquè en Daniel ve de Londres… potenciant molt més la música electrònica… tenim un projecte amb una sonoritat més actual i urbana.

Kozama ja està present a Instagram, on ja ha fet públics els primers detalls del projecte. Això sí, caldrà d’esperar encara uns mesos per saber com sona, amb la publicació del seu primer disc aquest mateix any.

x