Hostalets acollirà aquest dissabte la sortida de les 24 hores a Muntanya del Centre Excursionista Olot

Aquest cap de setmana torna una nova edició, i ja en van 38, de les 24 hores de muntanya, del Centre Excursionista Olot. Una caminada en grup no senyalitzada i feta darrere un guia que enguany consta de 5 etapes en dos dies, dissabte i diumenge, sobre un recorregut de 70 quilòmetres i 3.500 metres de desnivell acumulat.

Pere Rifà, Centre Excursionista Olot: Comencem a Hostalets, anirem a Cantonigors, després a Sant Pere de Torelló, després a Bellmunt, Sant maria de Besora i el Castell de Montesquiu. I després a Llaés de Ripollès i per acabar el castell de Milany fins a Vallfogona.

Per aquells que hi vulguin participar, l’organització recomana anar ben abrigats i si és necessari dur complements alimentaris, tot i que s’habilitaran 5 avituallaments al final de cada una de les etapes. La prova sortirà de les dues del migdia d’aquest dissabte des dels Hostalets i acabarà a la mateixa hora del diumenge Vallfogona, i els caminaires podran escollir si fer totes les etapes o escollir-ne només algunes.

Deixa un comentari