L’Ajuntament de Sant Jaume de Llierca ha presentat la reforma del centre cívic al PUOSC

L’Ajuntament de Sant Jaume de Llierca presentarà un únic projecte a la subvenció del Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC) i es tracta de la reforma del centre social. El pla sorgeix de la voluntat dels veïns i veïnes del municipi en un procés participatiu dut a terme fa poc més d’un any.

Jordi Cargol, alcalde de Sant Jaume de Llierca: És un projecte que implica l’enderroc d’un espai que actualment fa la funció d’emmagatzematge per a la brigada i un cop tinguem aquest espai lliure i haguem retirat el local de la brigada podrem començar les obres del nou centre social pel poble.

L’espai del centre cívic actual compta només amb una sola sala, fet que el consistori vol millorar amb la reforma incloent diversos espais diferenciats per a la gent gran i el jovent del municipi amb una planta i un pis superior, mantenint la sala d’actes actual. El projecte té un cost de prop de 400.000 euros més uns 35.000 de l’enderroc, que tot i tractar-se d’un cost elevat el consistori té clar que és una iniciativa necessària pel municipi i s’ha d’executar amb o sense la subvenció del PUOSC.

Jordi Cargol, alcalde de Sant Jaume de Llierca: En cas de no entrar al PUOSC, que finalment no es tiri endavant la subvenció, nosaltres tenim pensat sí o sí aquest projecte, ja el teníem iniciat a través d’un procés participatiu.

El projecte necessitarà almenys dos anys d’execució i el consistori preveu iniciar les obres aquest mateix any 2020.