Turisme Garrotxa rep el premi Turisme Catalunya pel catàleg Experiències Garrotxa Incoming

Turisme Garrotxa ha rebut el premi Turisme Catalunya en la categoria d’Innovació en accions promocionals i comercialització pel catàleg Experiències Garrotxa Incoming.

El Diploma Turístic de Catalunya és el reconeixement a tota aquella institució, entitat o establiment que hagi destacat per la seva activitat a favor de la promoció del turisme a Catalunya i a la internacionalització de la destinació.

Maria Vidal, presidenta Turisme Garrotxa: És un reconeixement a la tasca feta, a tot el projecte que representa Turisme Garrotxa, a tots els associats i a totes aquelles iniciatives que treballen per la qualitat, pel fet de dur a terme una oferta d’un producte turístic.

Des de l’any 2001, Turisme Garrotxa aplica la Carta Europea de Turisme Sostenible, amb la participació del Parc Natural de la zona Volcànica. Des del 2017, Turisme Garrotxa compta amb el servei d’innovació i producte per crear diferents paquets turístics i els comercialitza a diferents agències de viatges acreditades. Un total de 10 paquets turístics recollits al catàleg ‘Experiències Garrotxa Incoming’, adaptats a les necessitats de cada client i de temàtiques diferents, per tal de dinamitzar i desestacionalitzar el territori, donar a conèixer les zones menys conegudes i mostrar l’oferta turística de la Garrotxa. De fet, i segons el govern català, es tracta del primer catàleg turístic de l’Estat que té la certificació de la Carta Europea de Turisme Sostenible.

Gerard Xifra, vicepresident Turisme Garrotxa: El nostre públic general és de Catalunya, sobretot de l’àrea de Barcelona. Hem aconseguit també que ens vingui públic internacional últimament, d’Alemanya, Països Baixos, Bèlgica, França, Regne Unit… Hem aconseguit que aquesta gent no vingui només els caps de setmana, que tenim sempre una ocupació molt bona, sinó que vingui també la resta de l’any.

 

x