El CE Besalú es refà d’un gol al final de la primera part i suma un punt en el partit contra el CD Blanes (1-1)

El Centre Esportiu Besalú i el Club Deportiu Blanes es van enfrontar aquest dissabte en partit de lliga al grup primer de la Segona Catalana. El duel entre dos equips que portaven tres jornades sense guanyar va acabar amb repartiment de punts.

Els de La Selva van estar els que més arribades van tenir durant una primera part en la qual els locals van saber tenir més el control del partit. Les primeres ocasions del Blanes no van generar perill fins que al minut 25 anotava la primera diana del matx, després d’un xut refusat pel porter i ben sabut aprofitar per part de Roger Mora. Amb aquest resultat esva arribar al descans.

A la segona part, els de Manel Puigvert van anar decididament pel gol de l’empat i van anar produint arribades perilloses a la porteria de Ruben Acevedo. Tant d’intent va tenir la seva recompensa al minut 81, quan Marc Castany va poder rematar de cap una pilota que va anar fins al fons de la porteria.

Manel Puigvert, entrenador del CE Besalú: la primera part hem estat bé, tot i que l’hàgim acabat perdent. Hem tingut la possessió de la pilota, d’un equip que s’ha tancat bastant. Ha estat igualat, però s’han posat 0 a 1 i llavors s’han posat a controlar el partit bastant bé i nosaltres no hem sabut llegir bé el partit quan hem estat amb superioritat i hem estat massa verticals. Al final hem pogut aconseguir un empat. Jo crec, tot i així, que en aquest partit qui ha exposat més hem estat nosaltres.

L’empat no deixa content a cap dels dos equips, ja que no permet al Besalú acostar-se a les primeres posicions, seguint una jornada més a la part mitja de la taula amb 23 punts, ni tampoc al Blanes sortir de la zona perillosa de la classificació. El Besalú visitarà a l’Amer a la següent jornada, mentre que el Blanes rebrà el Can Gibert.