La UE Campdevànol supera la UE Hostoles en un partit amb domini visitant (0-3)

La UE Campdevànol va superar aquest diumenge la UE Hostoles per 0-3 en un partit on els visitants van ser superiors. El conjunt local no va començar malament el matx i va crear diverses ocasions de gol. Tot i això, el Campdevànol va ser letal al contraatac. Àlex Omar Reyes va fer el primer per als visitants amb una bona centrada-xut que va acabar entrant a la porteria. El segon va arribar poc després, a càrrec de Cristian Carrasco, que gairebé només va haver d’empènyer la pilota des de l’àrea petita. L’Hostoles ho va intentar però no va ser capaç de mantenir el control de la pilota.

A la segona meitat, el Campdevànol va seguir mostrant-se superior. L’Hostoles va sentir esperances de poder remuntar quan Ernest Pujol va veure la segona targeta groga, a 20 minuts per al final. Però els locals no ho van aconseguir. I no només això, sinó que al minut 77 Cristian Carrasco va sentenciar el partit.

Agustí González, entrenador de la UE Hostoles: Sabíem que era un partit complicat. Ells venien d’una bona dinàmica, estaven bé, portaven 17 minuts ben jugats. Han marcat un golàs, perquè no ho podem dir d’altra manera. Després, quan començàvem una altra vegada a tenir-la, l’error de voler treure de pressa. A la segona part hem canviat el sistema per mirar de trobar bandes. Estàvem bé i un error, una mala decisió d’un jugador nostre, ha propiciat el seu tercer gol. No hem pogut fer-hi res més.

Jordi Florido, entrenador de la UE Campdevànol: És la primera vegada que com a visitant guanyem a aquest camp. Ha sigut un partit molt disputat, si baixaves el ritme físic et podien passar per sobre. Avui hem tingut la sort que potser no vam tenir l’any passat, que podíem haver guanyat escandalosament i vam perdre. Aquest any hem sigut molt més efectius. Hem arribat potser sis cops a porteria i hem fet tres gols. Contens perquè tornem a estar amb la porteria a zero i és molt important per a nosaltres.

La UE Hostoles visitarà el camp del CF Santa Pau la propera jornada amb la intenció d’aconseguir els tres punts i seguir treballant.