La 38a edició de les 24 hores de muntanya del Centre Excursionista d’Olot aplega més de 400 participants

El Centre Excursionista Olot va organitzar de nou aquest cap de setmana les 24 Hores a Muntanya. Enguany, va ser la 38a edició d’aquest esdeveniment, que va oferir un recorregut dividit en cinc etapes per fer excursionisme durant un dia sencer.

Pere Rifà, coordinador de les 24 hores a Muntanya: Començem als Hostalets i acabarem a Vallfogona. Haurem passat per Cantonigrós, per Sant Pere de Torelló, per Montesquieu i per Llaés de Ripollès.

Un total de 388 persones van iniciar la primera etapa en una sortida que va tenir lloc als Hostalets d’en Bas. Tothom que hi va participar va poder decidir quines etapes fer, i és que un autocar va portar i recollir als participants en les diferents etapes que es van dur a terme.

Pere Rifà, coordinador de les 24 hores a Muntanya: Tenim una participació global d’uns 500. Els anys anteriors teníem una participació mitjana d’uns 400. Vol dir que ha vingut més gent. Avui fa bon dia, potser la gent s’ha animat o avui era un dia que els hi anava bé a més gent. Tenim més participació i estem molt contents.

 

Jordi Feliu, participant: Ho he fet altres anys i ho aconsello a molta gent. És una molt bona experiència. Començaré al principi, aniré fent etapes. Si acabo, bé, i si em canso, torno cap a casa.

 

Carla Soler, participant: Només farem dues etapes, ja que és una excursió per a nosaltres, però molta gent les fa totes.

 

Biel Tané, participant: Espero fer totes les etapes. Diuen que serà dur, però ho intentarem com puguem. Suposo que el tros de nit serà el més difícil, però amb companyia ja es podrà fer.

Aquesta ha estat una de les primeres activitats que ha organitzat el Centre Excursionista Olot per celebrar el seu 50è aniversari.

x