Uns 320 col·laboradors del Pessebre de Joanetes celebren amb un dinar la gran rebuda que un any més han tingut

Aquest diumenge el Restaurant La Deu d’Olot ha acollit el tradicional dinar de germanor de les persones que fan possible el Pessebre Vivent de Joanetes. Uns 320 col·laboradors, des de persones que fan les escenes a organitzadors i muntadors del pessebre, han pogut dinar en família per celebrar la bona rebuda que ha tingut, un any més, uns dels pessebre vivents més populars a casa nostra i arreu de Catalunya. Enguany l’obsequi que han rebut tots els assistents ha estat una llanterna.

Lluís Juvanteny, organitzador del Pessebre Vivent de Joanetes: És una satisfacció poder acabar cada any, després del pessebre, fent un dinar de germanor i de felicitació entre uns i els altres. Si no fos per l’esforç de tothom no seria possible fer aquest pessebre. Aquest any, i l’any passat també, ha fet un boom, i encara la gent està més contenta. També ens ha acompanyat molt el temps i el fet d’organitzar-ho quatre dies ha provocat que el vingués a veure més gent. Estem molt satisfets de com ha anat tot.

x