El CTT Olot confirma la baixa d’Alyas Alyassis i l’arribada de dos jugadors internacionals amb l’objectiu d’assolir la permanència

Canvis destacats al primer equip del Club Tennis Taula Olot per reprendre la lliga aquest 2020. Aquest dilluns es va confirmar la baixa del fins ara jugador internacional amb què comptaven, Alyas Alyassis, de Bahrain, que segons el club no ha assolit el rendiment esperat fins al moment a banda d’haver marxat al seu país just abans del triple enfrontament a Elx, Cartagena i Múrcia, amb tres derrotes que van situar al Club Tennis Taula Olot a la zona perillosa de la taula a la Divisió d’Honor. La marxa d’un ha proporcionat l’arribada de dos jugadors internacionals per mirar de salvar la categoria.

 Xevi Sellas, vicepresident CTT Olot: després que el jugador de Bahrain no ha donat els resultats esportius que esperàvem d’ell, hem fet canvi importants. Hem fitxat a dos jugadors estrangers per tal de tenir coberts els 11 partits que ens queden de la segona volta, per tal de poder mantenir la categoria, que crec, sincerament que ho aconseguirem. Però s’ha de veure. Hem apostat per fer un esforç tant econòmic com logístic per incorporar un jugador rus que jugarà 4 partits i un jugador japonès que en disputarà 7.

Aquests dos són el rus Anton Evstifeykin, que jugarà 4 enfrontament i el japonès Matsuro Nakajin, que disputarà els set restants. És precisament el fet que els clubs depenguin més dels jugadors internacionals el que ha obligat aquesta temporada els equips a reforçar-se, per tal de poder mantenir-se en aquesta lliga. De moment el Club Tennis Taula Olot Gabinet Permar és 9è a la lliga, dos punts per sobre del descens i aquest cap de setmana viatjarà a Irún i a Errenteria.