La campana Llibertat d’Olot participa en una exposició a Brussel·les que inaugurarà Carles Puigdemont

La campana Llibertat d’Olot estarà uns dies lluny de casa. Ha viatjat a Brusel·les per participar a l’exposició “Les campanes d’ús Civil a Catalunya: cap a la concepció moderna dels temps”, que s’inaugura el proper 20 de gener a la delegació del Govern de la Generalitat en un acte amb l’expresident Carles Puigdemont i l’exconseller de Cultura Lluís Puig. La mostra, promoguda des de la Direcció General de Cultura Popular, reuneix una desena d’aquests elements, entre elles les campanes Llibertat d’Olot, Bagà i Ós de Balaguer.

Magda Ripoll, Coordinadora Local ANC Olot:  A part d’aquestes tres campanes de la Llibertat hi haurà la del rellotge de l’Ajuntament de Girona, una de Santa Maria de Palau, una del Carrilló de Núria, una del Santuari del Miracle del Solsonès, un Badall de Montserrat, una campana del monestir de Sant Benet de Montserrat i una de la Catedral de  Tarragona.

L’exposició es clourà el 29 de febrer amb una trobada internacional de campaners a la capital belga i a es preveu que a partir de llavors sigui itinerant per diferents poblacions catalanes.

 

 

 

 

x