L’Olot inicia aquest dimecres davant l’Ebre una setmana important a la lliga

La Unió Esportiva Olot visita aquest dimecres l’Ebre en partit de lliga. Els de Garrido estan davant una setmana amb dos partits, i per tant important pensant en la classificació.

 Raúl Garrido, entrenador UE Olot: És una setmana important perquè pot marcar cap a on anem. Hem de ser conscients que és una setmana amb dos partits que ens poden donar la composició clara de cap a on anem. Ara mateix la nostra situació és lluitar per la Copa del Rei, és un rival directe.

El tècnic valencià posa l’accent en l’evolució ascendent que ha tingut l’equip aragonès en el que va de lliga. Un conjunt amb una nova idea de joc respecte altre temporades i que mica en mica es va enfortint.

Raúl Garrido, entrenador UE Olot: És un equip que està anant de menys a més i crec que és un equip que anirà cap amunt.

La Unió Esportiva Olot afronta el partit amb una plantilla justa, ja no només per les baixes sinó també per les rescissions de contracte de Natalio i Joel Arimany. Raúl Garrido confia en què ben aviat arribi un home gol.

Raúl Garrido, entrenador UE Olot: Estem justos i pendents perquè ens fa falta un jugador.

El partit es jugarà a partir de les 4 de la tarda.

x