Magda Ripoll és la nova coordinadora de l’ANC d’Olot en substitució de Josep Ferrés

La secretària de l’Assemblea Territorial d’Olot de l’ANC, Magda Ripoll substitueix des d’ahir Josep Ferrés al capdavant de la coordinació local de l’entitat. El relleu és una conseqüència natural després que ahir va complir-se per a Ferrés el termini màxim de quatre anys per ostentar el càrrec que marquen els estatuts de l’ANC.

El fins ara coordinador local assegura haver viscut quatre anys intensos, destacant les setmanes de setembre i octubre del 2017 com a moments extraordinàriament apassionants, i anuncia que continuarà col·laborant amb l’ANC i amb tots els projectes que tinguin com a objectiu l’assoliment de la independència de Catalunya en la mesura de les seves possibilitats. De la nova coordinadora, destaca que és una persona de grans valors i capacitat i totalment compromesa amb la nació des de fa molts anys.

Magda Ripoll va ser militant d’Esquerra Republicana de Catalunya durant molts anys i posteriorment va abraçar la causa de Reagrupament.cat, convertint-se en la militant número 1. De la formació va ser-ne coordinadora comarcal a la Garrotxa i el 2010 va figurar a la llista a les eleccions al Parlament de Catalunya per la demarcació de Girona. Actualment, Ripoll no milita en cap partit. Vinculada al projecte de l’ANC des dels seus inicis, feia un any i mig que ostentava el càrrec de secretària de l’Assemblea Territorial.

A nivell professional, Magda Ripoll és empresària turística. Ha estat presidenta de Turisme Rural de la Garrotxa i ha arribat a ser presidenta de la Federació de Turisme Rural de Catalunya.