Òmnium Garrotxa, ADL Garrotxa i ANC Garrotxa organitzen una Marxa per la Llibertat per reivindicar la fi de la repressió i l’amnistia pels presos polítics

La Garrotxa tindrà la seva pròpia Marxa per la Llibertat. El proper 1 de febrer, hi haurà quatre columnes que sortiran de l’estació del Carrilet de Sant Esteve d’en Bas, de la parada d’autobús de Santa Pau, del pont de la carretera de Figueres de Besalú i del Centre Cívic d’Hostalnou de Bianya, en direcció al Firal Petit d’Olot. Allà es trobaran les diferents marxes, organitzades per reivindicar diferents aspectes que afecten a la societat catalana, segons Òmnium Garrotxa.

Lluís Adell, Òmnium Garrotxa: “Que s’aturi la repressió, que hi hagi una amnistia el més aviat possible i que puguem exercir el dret a l’autodeterminació.”

La primera marxa sortirà a dos quarts de vuit del matí de Besalú, mentre que les altres arrencaran a les onze i no es requereix cap inscripció. L’entitat convida a tothom, i demana també la participació d’aquella gent que només es vulgui afegir a una part del recorregut. Al Firal Petit, l’organització emplaça als participants a portar-se el dinar, on posteriorment hi haurà un acte amb Jordi Pessarrodona, el Mag Nani, l’Assemblea d’Artistes i els Músics per la Llibertat de la Garrotxa.