Besalú demana una subvenció al PUOSC per al canvi de lloc de la parada d’autobús

El 2018, a la primera edició dels Pressupostos Participatius de Besalú, els veïns del municipi van votar com a prioritari traslladar la parada d’autobús interurbà de la travessera a la rotonda del sector del pavelló. A hores d’ara, el canvi encara no s’ha executat, però segons el consistori, la Direcció General de Transports i Mobilitat de i l’empresa concessionària del servei, TEISA, ja han validat la proposta.

Fina Surina, Primera Tinent d’Alcalde de Besalú: Tant Generalitat com l’empresa, van fer les seves oportunes consideracions. Es va haver de revisar el projecte i tornar a passar totes les tramitacions, entre elles l’aprovació al plenari i l’exposició pública. Ara tenim el projecte validat per tothom i tancat.

Tot i que el l’equip de govern de Besalú havia reservat 50.000 euros del pressupost del 2019 per a aquesta actuació, ha optat per presentar el projecte al Pla Únic d’Obres i Serveis, el PUOSC, línia de subvencions que la Generalitat ha tornat a obrir després de molts anys. 

Aprofitem, agafem aquest projecte que ja no tindrà cap tipus de canvi i el presentem, i si tenim finançament extra fantàstic, perquè els recursos de l’ajuntament són finits i el que es destina a un projecte no es destina a un altre. Si hi ha finançament extra no en farem un, sinó que en farem dos.

La resolució del PUOSC es farà pública el mes de maig i l’Ajuntament de Besalú preveu poder executar l’obra durant el 2020.

 

Deixa un comentari