El CF Les Preses i el CF Sant Roc analitzen el canvi que ha suposat jugar a Tercera Catalana després de l’ascens

Després de completar gairebé mitja lliga Les Preses i Sant Roc, els dos equips garrotxins que van aconseguir l’ascens la temporada passada, són setzens i divuitens, respectivament, a la tercera catalana i lluiten setmana rere setmana per puntuar en camps d’equips consagrats a la categoria. Els dos conjunts han mantingut els seus entrenadors respecte l’any passat: Carles Roura, a Les Preses, i Ricard Massanella, al Sant Roc. D’entrada, quines diferències noten respecte la Tercera i la Quarta catalana?

Carles Roura, entrenador CF Les Preses: Ritme de partit i sobretot intensitat en el joc. Hi ha molta diferència. A quarta saps que amb la pilota es cometen molts més errors, aquí si treballes bé la defensa és difícil que et marquin.

Ricard Massanella, entrenador CF Sant Roc: la diferència a part de psicològica, velocitat, la força… si no poses una marxa més no arribes a al pilota.

Segons Massanella, un dels aspectes a treballar més amb els jugadors és la confiança en ells mateixos, i més tenint en compte que pràcticament no han canviat cap jugador respecte l’any passat, tot el contrari que molt equips de la categoria, que cada temporada es reforcen més.

Ricard Massanella, entrenador CF Sant Roc: Els equips s’han reforçat més, i jo amb 30 anys que porto entrenant no m’hi havia trobat mai.

Tot i no haver guanyat cap partit encara aquesta temporada el Sant Roc ja sap el que és rascar un punt en camps complicats, com el del líder Comacros o el Fontcoberta. Per la seva banda, Les Preses suma sis victòries, un empat i nou derrotes, i segons el seu tècnic, Carles Roura, una de les claus per puntuar més ha estat plantejar de forma diferent els partits respecte l’any passat.

Carles Roura, entrenador CF Les Preses: Hem millorat l’aspecte de ser més agressius. I clar, aquest any, hem hagut de canviar i convertir-nos en un equip més defensiu, perquè ens trobàvem que l’any passat molts equips se’ns tancaven al darrere.

El cas és, però, que queda tota una segona volta i que amb la igualtat que hi ha tot pot passar i la salvació encara és possible. Això i que els dos tècnics confien plenament en els seus jugadors.

Aquest cap de setmana els dos conjunts es veuran les cares. Serà dissabte a Sant Roc, a partir de les cinc de la tarda.