El Club Natació Olot acaba la primera fase de les obres i estudia la segona, la del bloc central

Ha estat un procés que s’ha allargat més d’un any i que ha permès reformar i actualitzar les instal·lacions més antigues. Una feina que ha conviscut amb el dia a dia del club i que ha respost a la voluntat de la majoria dels socis que es van pronunciar sobre aquesta reforma. Hem visitat les instal·lacions per parlar amb ells.

 

Pel Club Natació Olot el 2020 ha començat amb la celebració de la finalització de les obres. La sala d’aigües que acull la nova piscina principal de 25 metres de llarg i 8 carrers és la més visible. També la d’ensenyament, de 25 metres i 4 carrers i amb una profunditat menor. Els espais es poden gaudir amb vista a l’exterior.

Teia Roca, sòcia del CNO explica que “vinc cada dia al club. Abans també venia. Ara en gaudeixo molt més perquè l’aigua és salada, hi ha més claror, la sauna és gratuïta. Ho faig per cuidar-me i relaxar-me. S’agraeix molt aquesta inversió”.

L’Anton Obrador és soci i membre del consell assessor del club. Des del seu punt de vista “crec que hem d’estar orgullosos amb l’esforç que ha fet el club amb aquestes instal·lacions i podríem dir que són de primer nivell, per un dels millors clubs de Catalunya”

El pressupost dels treballs també ha permès construir de més a més aquesta sauna seca de lliure accés. Just al costat una piscina de dimensions més reduïdes permet l’ensenyament i el gaudi amb família.

Des de la nova zona d’aigües es pot veure el gimnàs

Un altre dels espais més atractius de la reforma és el gimnàs. Situat a la primera planta del club són unes instal·lacions amb una sala de fitness i musculació, dues sales d’activitats dirigides, sauna, dos vestuaris estàndards i dos més d’adaptats i amb accés amb ascensor.

Albert Parramón és soci del club i usuari del gimnàs: “poc a poc es fan passos importants. El primer va ser amb el canvi de màquines, amb la compra de tota la maquinària nova. Ara amb la remodelació s’ha aprofitat la maquinària i s’ha climatitzat la instal·lació. Ara disposem d’un lloc molt competent i de nivell”.

El nou gimnàs s’ha inaugurat recentment

Ja a l’exterior els treballs han consistit en una nova piscina exterior, davant mateix de la nova sala d’aigües, de 25 metres de llarg i pensada pels mesos d’estiu.

Les noves instal·lacions del Club Natació Olot és una aposta que no acaba aquí. Tot i que encara no hi ha un calendari establert, la direcció del club ha començat a estudiar la següent fase.

La president del club, Gemma Soy, explica que “tenim pendent remodelar l’edifici central d’atenció al soci, d’adminsitració, de bar, sala de juntes, sala social i sala d’spa. Però el soci ens demana remodelar uns únics vestidors que permeti la gestió de totes les instal·lacions”.

La remodelació més urgent i important de la segona fase serà la dels vestidors i que permetrà que els socis que utilitzen les instal·lacions de la piscina coberta antiga no hagin de sortir a l’exterior per anar a la nova zona d’aigües.

Soy assegura que el club ha fet un esforç important d’estalvi que permetrà començar la següent fase de les obres amb totes les garanties.