Es posa en funcionament l’Equip Pediàtric Territorial de la Garrotxa i el Ripollès

Aquest gener s’ha posat en marxa el nou Equip Pediàtric Territorial Garrotxa i Ripollès, amb professionals de l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa, l’Hospital de Campdevànol i l’Institut Català de la Salut. Aquesta unió ha de servir per continuar garantint que infants i joves de 0 a 14 anys puguin seguir sent atesos al seu centre d’atenció primària de referència, per tal de pal·liar, també, una problemàtica que es viu al Ripollès, amb la manca de professionals.

La posada en funcionament del Nou Equip Pediàtric de la Garrotxa i el Ripollès, permetrà, també, que els diferents centres treballen en xarxa. Aquests objectius van en sintonia amb el Pla Estratègic d’Orientació de l’Atenció de Pediatria del departament de Salut, amb el qual es vol potenciar l’atenció primària i construir-la com a eix principal a l’hora de planificar i coordinar els serveis de salut catalans.

x