L’Hospital d’Olot posa en marxa aquest dijous una nova edició de l’Observatori d’Humanitats

L’Observatori d’Humanitats de l’Hospital d’Olot inicia la seva activitat per aquest 2020 amb quatre actes ja establerts durant els mesos de gener, març, juny i setembre. Enguany la iniciativa es centrarà en temàtiques com el medi ambient, la contaminació o l’explotació de recursos i la seva influència en la salut, amb la primera sessió aquest dijous a les set de la tarda.

Joel Piqué, director Observatori Humanitats Hospital Olot: Aquesta primera sessió també és explicar la relació a nivell general entre entorn i salut des d’un punt de vista d’analitzar els llocs sans i els llocs malalts.

El projecte també intenta que les activitats tinguin una relació amb la data de la seva celebració.

Joel Piqué, director Observatori Humanitats Hospital Olot: L’activitat del març intentem sempre que vagi lligada al dia de la dona i acostumen ser sessions relacionades amb temes de gènere, i aquest any la sessió del setembre està relacionada amb la setmana de la mobilitat.

‘Miasmes del segles XXI: de la topografia mèdica a la salut ambiental’ és la línia temàtica d’aquest any, on es posaran sobre la taula qüestions com el canvi climàtic, la relació de l’home amb l’entorn i la salut i el medi ambient a partir de les humanitats.

Deixa un comentari