Òmnium Garrotxa inicia un nou cicle de xerrades sobre les obres d’autors catalans

Òmnium Garrotxa inicia un nou cicle de trobades on es presentaran les obres d’artistes catalans durant el primer semestre d’aquest any 2020. La primera tindrà lloc aquest dijous a les set de la tarda al local de l’entitat, on s’exposarà l’obra poètica de Carles Camps Mundó amb la ‘Mort i la paraula’, presentat per Roger Costa-Pau. La segona serà ‘Canto jo i la muntanya balla’, d’Irene Solà, també finalista als Premis d’Òmnium a millor novel·la de l’any que tindran lloc el proper 1 de febrer. I la tercera serà ‘La vigília’ de Marc Artigau, en un acte que serà presentat pel dramaturg i novel·lista Carles Batlle. Aquestes tres primeres s’emmarquen dins les propostes poètiques que vol oferir l’entitat.

Núria Batallé, presidenta Òmnium Garrotxa: La poesia potser sempre és una mica difícil, però el fet de poder escoltar el propi poeta o autor recitant la seva obra és interessant.

Enguany Òmnium Garrotxa no participarà al Festival MOT, de manera que durant el mes d’abril es farà un petit descans per tornar el 21 de maig dins la programació del Cornamusam amb un recull de Ferran Riera titulat ‘Inventari. La música folk als països catalans del franquisme al tradicionàrius’, que serà presentat per Miquel Àngel Fumanal.

Des d’aquest dijous fins el proper mes de maig Òmnium Garrotxa oferirà les xerrades sobre les obres de diversos artistes del territori per donar a conèixer els seus treballs i acostar-los al públic garrotxí.

Deixa un comentari