El Teatre Principal d’Olot estrena ‘Valentina Quàntica’ de l’olotina Anna Roca

Inspirada en el programa ‘El Món d’en Beakman’ i creada per reivindicar el rol de la dona, arriba al Teatre Principal d’Olot aquest diumenge ‘Valentina Quàntica’ una obra teatral de la directora olotina Anna Roca que pretén valorar el paper de les dones científiques i encoratjar als més petits a endinsar-se en els experiments dins el laboratori.

Anna Roca, directora de ‘Valentina Quàntica’: Un dels missatges més importants que nosaltres volem portar són les científiques dones. És a dir, sempre parlem de científics, els llibres a banda d’una o dues apareixen els científics, i nosaltres parlarem de científiques.

La Valentina, el pollet Fernández i la Moira són els protagonistes, on junts experimentaran en directe per després convertir-se en ‘youtubers’ i publicar els vídeos a la plataforma perquè els més curiosos els puguin dur a terme a casa.

Anna Aumatell, actriu de ‘Valentina Quàntica’: Aquests experiments estan gravats perquè l’obra de teatre parteix de que estem gravant en directe experiments pel nostre nou canal de Youtube, perquè el que volem és arribar als nens i nenes a través d’aquest mitjà que és tant conegut ara i ser ‘youtubers’, convertir-nos en científics Youtubers.

El públic serà partícip de com es graven els vídeos i podrà viure tant el que passa davant, com darrer les càmeres per comprovar que les coses no sempre són tan perfectes com ens fan creure.

x