El Club Escacs Olot inicia aquest diumenge la temporada a la Primera Divisió Catalana contra el Terrassa

L’equip A del Club Escacs Olot inicia aquest diumenge la temporada a la Primera Divisió Catalana. Ho farà a casa diumenge davant el Terrassa, un dels equips forts de la lliga. El Club Escacs Olot afronta el seu retorn en aquesta divisió, després que la temporada passada perdés la categoria de la Divisió d’Honor. Els objectius per aquest nou curs seguir fent créixer els jugadors de la casa i lluitar per l’ascens.

Lluís Puigvert, Club escacs Olot: La divisió primera catalana és molt competitiva. Es tracta de mantenir l’equip i tenir opcions de tornar a pujar si es pot. Molta igualtat en aquesta categoria, tots tenim opcions. El rival més fort és un altre equip que ha baixat a Divisió d’Honor, l’Andorra.

La lliga constarà de 9 jornades en un grup únic en el que s’enfrontaran els 10 equip,m amb partits a una volta. El primer classificat serà el que tindrà opcions d’accedir a la Final Catalana, amb possibilitats, i la possibilitat de pujar de categoria.

El primer equip afronta la lliga sense un dels seus jugadors important, Eduard Aymerich, que enguany està estudiant a Madrid, però el club confia plenament amb els seus 10 jugadors.

Lluís Puigvert, Club escacs Olot: Tenim jugadors que apunten fort i escalen posicions dins l’equip i de més enrere van pujant jugadors que alguna partida faran amb l’A. Tenim en plantilla un noi rus, que ens ajudarà una o dues vegades i després confiem molt en la resta de jugadors de la casa.

Enguany el Club Escacs Olot compta a 42 jugadors competint en un total de 6 equips, i un centenar de fitxes federatives

x