La UE Olot remunta el duel contra l’Ebre i suma tres punts importants per mirar cap amunt a la classificació (1-2)

La Unió Esportiva Olot ha completat la meitat de la feina que es marcava com a objectiu aconseguir aquesta setmana. Primer dels dos partits i tres punts al sarró, que ha aconseguit ahir a la tarda en partit de lliga ajornat al camp de l’Ebre.

Tot i que el matx no va començar bé pels de Raúl Garrido, després d’un gol encaixat al minut dos de partit, obra de Lolo, els olotins van saber refer-se i confiar en el seu joc. Segurament una de les claus va estar el fet de veure que arribava amb perill a la porteria rival. Xumetra va enviar una pilota al travesser sis minuts després. El gol de l’empat va arribar al minut 20, aconseguit per Kilian. Just abans del descans, Alan Baró va aconseguir el segon portant l’equip al descans amb avantatge al marcador.

La segona part ha estat molt més tranquil·la. Arribades puntuals per part dels dos equips però sense gols. La Unió Esportiva Olot ha acabat el partit amb deu jugadors, després que Soler veiés vermella directa al minut 82, per una entrada.

Raúl Garrido, entrenador UE Olot: No vam entrar excessivament bé al partit, vam patir només de començar el primer gol i ens podien haver marcat un segon. Després li vam donar la volta, vam ser conscients que no podíem seguir així i vam fer un gran partit. Al descans ens vam anar amb victòria al marcador i la segona part, tot i que vam patir perquè estàvem amb un jugador menys, penso que vam fer un gran partit.

L’Olot puja posicions a la lliga i suma 28 punts. Aquest diumenge rebrà el Cornellà.