Olot Cultura aposta per una programació teatral alternativa i en espais diferents

Amb l’entrada del nou any comença també una nova programació teatral a la capital garrotxina, i és que Olot Cultura ha presentat la planificació amb les propostes que s’inclouen enguany. L’entitat vol apostar pel que han anomenat ‘LAPS’, programació alternativa en espais diferents.

Tena Busquets, programadora Teatre Principal d’Olot: Aquesta etiqueta de LAP, que de fet és ‘L’Altra programació’, una mica el que pretenem és estendre-la més enllà de les arts escèniques i que des de l’àmbit de lletres a la biblioteca o des de l’àmbit patrimonial o d’arts visuals pel que fa al museu, o des de l’àmbit de la música també hi hagi aquests LAPS, aquesta altra programació vinculada a cadascun dels equipaments i dels projectes d’Olot Cultura.

Dins la iniciativa s’estrena aquest divendres ‘La Dona del 600’, una representació teatral innovadora amb un cotxe com a protagonista, i diumenge ‘Quàntica’, d’Anna Roca. Dijous vinent, dia 23, serà el torn de ‘La defensa Alien’, on els espectadors seran convidats a recórrer el Teatre Principal d’Olot. Altres propostes com l’espectacle d’il·lusionisme ‘Black Bloc’ del mag Sanyes el dia 26 de gener, o la ‘Rambla de les Floristes’ el proper 14 de febrer i ‘Momo’ el 26. Març començarà amb la Setmana Mallorquina i molts concerts, exposicions, lectures i activitats entre els dies 2 i 8 i acabarà amb la sèrie teatral ‘Dolors’ amb la representació de sis capítols distribuïts entre divendres 27 i dissabte 28 de març. La programació completa es pot consultar al web www.olotcultura.cat

 

Deixa un comentari