Jose Martínez rescindeix el seu contracte amb la Unió Esportiva Olot i es converteix en la tercera baixa del club

Adéu al capità: Jose Martínez ha rescindit el seu contracte amb la Unió Esportiva Olot i es converteix en la tercera baixa del club aquest mercat d’hivern. El defensa de Taialà marxa després de quatre temporades i mitja defensant els colors de l’Olot, al minvar la seva presència sobre el terreny de joc en l’últim any i mig, amb només un partit disputat aquest curs.

Arribat del Múrcia, sempre ha destacat pel seu caràcter i sacrifici, i tot i el descens que va patir de Segona B a Tercera, va ser un dels principals artífexs del retorn a la categoria de bronze després de guanyar la lliga a les ordres de Calderé.

En total, Jose ha jugat 114 partits amb la Unió Esportiva Olot, però amb 36 anys es preveu que segueixi buscant noves experiències sobre el terreny de joc, minuts que no ha trobat en els seus últims compassos a l’estructura olotina. El seu comiat tindrà lloc aquest migdia (12.45), a l’Estadi Municipal.

 

Deixa un comentari