La Unió Esportiva Olot juga a casa aquest diumenge contra el Cornellà

Després de la victòria a Saragossa en jornada entre setmanal, la Unió Esportiva Olot tractarà de tancar un setmana rodona aquest diumenge en el partit a casa contra el Cornellà. Una nova oportunitat per fer un salt cap amunt a la classificació i aprofitar la bona dinàmica.ç

El Cornellà també va jugar dimecres, guanyant a La Nucia per un gol a zero i es planta a l’Estadi Municipal havent guanyat quatre dels cinc darrers partits a la lliga, demostrant que és un dels clars candidats a lluitar per les posicions d’ascens. Tot i així Raúl Garrido creu que el punt de mira per aconseguir els objectius ha d’estar posat en el treball del seu equip.

José Antonio Soler serà baixa per l’expulsió d’aquest dimecres contra l’Ebre i no serà fins a l’últim moment quan el tècnic decidirà què fer amb Carles Mas i Arnau Comas, amb molèsties.

El partit es jugarà diumenge a partir de les 12 del migdia.