Les obres de l’Escola Finestres de Mieres finalitzaran durant aquest mes de gener

Està previst que les obres de l’Escola Finestres de Mieres finalitzin a finals d’aquest mes de gener, fet que permetrà al centre tornar al seu funcionament habitual després de set mesos, quan va començar la remodelació de l’edifici.

Enric Domènech, alcalde de Mieres: Estan a punt d’acabar les obres que va iniciar el Departament, la veritat que han estat unes obres grosses, una ampliació de l’escola i estem contents perquè ja estem arribant a la recta final i amb ganes d’inaugurar-la.

S’han redistribuït els espais i s’ha creat un nou passadís per evitar que els alumnes hagin de creuar les aules per accedir a altres espais de l’edifici o als lavabos. A causa de les diverses deficiències de l’escola el Departament d’Ensenyament ha subvencionat la remodelació valorada en prop de 350.000 euros, tot i que el procés no ha impedit que el curs escolar transcorri amb normalitat.

Enric Domènech, alcalde de Mieres: Fins ara a l’hivern hem funcionat amb un sistema de tanques que feia que no es pogués accedir a la part de les obres, però no ha impedit el seu funcionament.

El centre ha duplicat el nombre d’alumnes en només quatre anys, fet que ha posat en evidència la necessitat de la reforma de l’escola, un centre que va ser construït fa prop de 80 anys. Es tracta de la subvenció més important de la comarca i amb la qual Mieres podrà absorbir més alumnes i en unes millors condicions.